DNA a clasat dosarul în care Ioan Bendei, unul dintre directorii RCS-RDS, a fost interceptat în timp ce îi solicita, chiar din sediul DNA, secretarei telefoane pentru fostul ofiţer de poliţie judiciară al DNA, Teo Iordăchiţă şi pentru rudele acesteia din Craiova, potrivit oficialilor Direcţiei.

Oficiali din Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) au declarant că dosarul în care Ioan Bendei, unul dintre directorii RCS-RDS, a fost interceptat în timp ce solicita, chiar din sediul DNA, secretarei telefoane pentru fostul ofiţer de poliţie judiciară al DNA, Teo Iordăchiţă şi pentru rudele acesteia din Craiova, a fost clasat, informează Mediafax.

„Îţi dau aşa: o adresă din Bucureşti, dar pe asta o rezolv eu, vorbeşti cu Florin Spătaru să îţi aducă un telefon, un fix, un mobil, la tine acolo la secretariat, într-o pungă, şi doi, îţi dictez o adresă, de la Craiova, îl suni pe Croitoru din partea mea şi trebuie să schimbe un telefon din ăsta fix, să pună unul din ăsta portabil. Care se plimbă cu el prin casă. Dacă nu are, vorbeşti tot cu Florinel Spătaru şi i-l trimitem la Craiova pentru adresa asta pe care ţi-o spun eu. Iordăchiţă Ioan. Deci aici trebuie telefon d-ala de te plimbi prin casă, cică n-a mers niciodată. Şi îţi mai dau încă unul, tot pentru Craiova. Hai că îţi dau pe doamna să îţi dicteze. Îi dai lui Croitoru şi să rezolve problema astăzi. Şi îţi dau şi numărul de aici, poate să sune la numărul ăsta”, ar fi spus Ioan Bendei, potrivit interceptărilor difuzate de Antena 3.

Ulterior, aşa cum reiese din înregistrări, Ioan Bendei i-ar fi pasat telefonul ofiţerului DNA pentru ca aceasta să indice adresele la care ar fi urmat să ajungă telefoanele.

 

78 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =