Caută
Close this search box.

La 49 de ani, Celine Dion a pozat nud pentru revista Vogue

Cântăreața canadiană Celine Dion în vârstă de 49 de ani a pozat nud în această săptămână pentru revista Vogue, relatează miercuri site-ul upi.com.

Celine Dion a pozat nud pentru Vogue la Paris, unde se află pentru săptămâna haute couture. Revista va publica un articol intitulat „Celine Takes Couture”, în care cântăreața va vorbi despre creațiile vestimentare pe care le poartă în timpul turneelor.

„Iată un fapt gol-goluț la care să vă gândiți în timp ce Celine Dion se schimbă între două concerte: în ultimii cinci ani ea a purtat aproape numai haute couture pentru spectacolele ei (din Las Vegas și în actualul mini-turneu din Europa)”, a postat Vogue pe Instagram sub o fotografie cu Dion goală.

„Ea cântă cel puțin două ore pe noapte, cinci sau șase nopți pe săptămână, dansând și făcând reverențe, în general gesticulând fără întrerupere, în creații delicate concepute numai pentru o defilare pe un podium sau un pe covor. Armani Prive, Schiaparelli, Giambattista Valli, Versace… sunt numai câteva nume de pe listă”, a adăugat revista în postare.

Celine Dion a stat între redactorul șef al Vogue, Anna Wintour, și directorul creativ din domeniul digital, Sally Singer, la prezentarea Dior de luni, potrivit media americane.

Cântăreața și-a început mini-turneul în Europa la Copenhaga, Danemarca, în luna iunie. Turneul promovează ultimul ei album în limba franceză, „Encore un soir”, și se încheie la 5 august, cu un concert la Glasow, în Scoția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri