Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, anchetat în Brazilia. O nouă investigație Rise Project care dezvăluie traseele lui Dragnea

RISE Project, împreună cu reporteri ai postului de televiziune Record TV, a doua cea mai mare rețea de televiziune din Brazilia, au documentat intrările și ieșirile lui Liviu Dragnea și ale apropiaților săi în țara de peste Atlantic. Afacerile lui Liviu Dragnea și ale oamenilor săi sunt anchetate de autoritățile braziliene.

Jurnaliștii au obținut indicativele zborurilor care i-au adus în Fortaleza, oraș din nord-estul Braziliei unde și-au desfășurat afacerile, numerele pașapoartelor folosite precum și datele și orele exacte când aceștia au trecut prin punctele de frontieră.

”Zborul TP165, al companiei aeriene portugheze TAP, a aterizat pe aeroportul din Fortaleza, în seara zilei de 16 februarie 2009, în plină vară braziliană. La bord se aflau trei personaje care aveau să joace, în anii următori, roluri importante pe scena politică și economică din România: Liviu Dragnea, Costel Comana și Mugurel Gheorghiaș. Dragnea, șeful PSD, avea să fie condamnat pentru fraudă la referendum, dar și să devină unul dintre cei mai puternici politicieni din România. Comana urma să fie acuzat de către DNA de păgubirea bugetului public cu mari sume de bani și să sfârșească spânzurat în toaleta unui avion, iar Gheorghiaș avea de administrat, cel puțin pe hârtie, Tel Drum, firmă de pe urma căreia a beneficiat familia Dragnea și care a jonglat cu sute de milioane de euro, bani publici”, scrie Rise Project.

 

Un răspuns

  1. Am mai spus-o, aceasta organizatie Rise Project(filiala romana) este aproape singura care-mi inspira incredere, totusi as dori ca ei sa organizeze si o echipa de advocati, care sa puna anumite infractiuni, crime, etc.(cu interes direct pentru public si stat), pe rol , in instanta, in numele poporului.Numai astfel, treaba va fi dusa pana la cap..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri