Caută
Close this search box.

Lovitură pentru Cristian Boreanu ! E la mâna judecătorilor!

Fostul deputat democrat-liberal Cristian Boureanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier. În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.
În momentul în care poliţiştii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a ameninţat un poliţist şi i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Poliţistul a reacţionat şi l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.
Boureanu a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Poliției.
Potrivit Parchetului, fiind audiată în calitate de martor, la datele de 9 iunie şi 6 iulie, prietena lui Boureanu a făcut afirmaţii mincinoase şi a creat o situaţie favorabilă fostului deputat.

Un răspuns

  1. Nu este Boureanu use de biserica dar in nici un caz omul „legii venit la produs”nu avea dreptul sa riposteze,putea sa se apere si atit!Am vazut filmul Boul cat era de beat nu a putut sa loveasca in testicole,daca l-a lovit sa prezinte Organul certificat medical!De minciunile procurorilor suntem satui de o viata,au fost ei acolo sa vada ca fata minte???O judecata dreapta sa merga Orgamul la mititica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri