Caută
Close this search box.

Lunea de foc la Wimbledon: Halep -Azarenka la 15:30, după Kerber-Muguruza

Favorita nr.2 la Wimbledon, Simona Halep, va evolua luni cu începere de la ora 15.30, pe terenul 2, imediat după o altă partidă ”de foc” de gala dintre nemțoaica Angelique Kerber și Garbine Muguruza (Spania), o jucătoare aflată în plină ascensiune, partidă care începe în jurul orei 13.30.
În aceeași zi de luni, dar pe pe terenul central, sunt programate partidele Ana Konjuh – Venus Williams, Andy Murray – Benoit Paire si Grigor Dimitrov – Roger Federer, evident toate în cadrul optimilor de finală ale celebrului turneu de Grand Slam.
De la orele 13.30, se dispută jocurile Konta – Garcia, Nadal – Muller si Mannarino – Djokovici.
Alți români care evoluează luni la Wimbledon: Monica Niculescu joacă în optimi la dublu, alaturi de Hao Chan din Taipei (favorite nr 9) si urmand sa dea piept pe terenul 16 de la ora 15.30 cu Haddad Maia/Konjuh.

La dublu masculin, Florin Mergea a ajuns și el în optimi cu Sam Qureshi din Pakistan, cei doi fiind favoriti 14. Pe terenul 17 vor lupta de la 13.30 în meciul cu favoriții 4, Kubot/Melo.

Până în prezent, scorul la partide este Halep – Azaranka 1-2, dar ultima victorie aparține Simonei, în 2015, la Flushing Meadow (US Open).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri