Caută
Close this search box.

Mamaia, centrul şahului european

Oraşul Mamaia a devenit un centru puternic al şahului de pe continentul european. Dacă anul trecut aici au avut loc partidele Campionatului European feminin, acum, în anul 2017 vor sosi aici cei mai buni jucători din statele bătrânului continent.

Gazdele se pregatesc pentru a primi bine pe toţi oaspeţii. Iată, spre dovadă, mesajul oficial al primarului municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.

„După succesul de care s-a bucurat anul trecut Campionatul European Feminin de Șah desfășurat la Constanța, suntem mândri să fim gazdele acestui eveniment la care vor participa peste 1500 de sportivi din 50 de țări. Ne bucurăm că după 26 de ani Campionatul European de Șah pentru Juniori revine în septembrie la Constanța, prima ediție având loc în 1991 în stațiunea Mamaia. Federația Română de Șah va avea mereu un partener de încredere în Primăria Municipiului Constanța și susținem în continuare organizarea acestor frumoase competiții, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Mult succes tuturor!”

Semnează – primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău

Reamintim că în perioada 4-15 septembrie, Mamaia va găzdui o nouă ediţie a CE de şah pentru juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri