Caută
Close this search box.

Noul film din seria James Bond va fi lansat în SUA în noiembrie 2019

Agentul secret britanic James Bond se va întoarce pe marile ecrane la sfârșitul anului 2019, a anunțat luni site-ul oficial al francizei, relatează DPA.

Viitorul film Bond va apărea la 8 noiembrie 2019 în SUA, după „o lansare tradițională mai timpurie în Marea Britanie și restul lumii”, se menționează într-un scurt comunicat de pe site-ul oficial 007.

Filmul va fi cel de al 25-lea din seria James Bond.

Site-ul face publice numele scenariștilor — Neal Purvis și Robert Wade — și pe cele ale producătorilor — Michael G Wilson și Barbara Broccoli — dar nu și pe cel al actorului principal, informează Agerpres.

Sursa foto: (c) www.007.com

„Detalii suplimentare privind datele de lansare internaționale, distribuția și regizorul filmului vor fi anunțate la o dată ulterioară”, a adăugat sursa citată.

Au existat numeroase speculații privind păstrarea acestui rol de către Daniel Craig de la lansarea ultimului film din serie, în 2015, intitulat „Spectre”. Actorul ar fi spus că a „terminat” cu rolul și că vrea să meargă mai departe.

Informații mai recente susțin totuși că Craig va continua în rolul Bond. Revenirea sa este „un lucru convenit”, scrie New York Times luni, citând „doi oameni care au fost informați despre această chestiune”.

După anunțarea datei de la lansare în SUA a viitorului film Bond 25, internauții au început să-și posteze propriile păreri pe Facebook.

„Vrem o femeie Bond de data aceasta, vă rugăm. Ca în ‘Doctor Who'”, a scris unul dintre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri