Caută
Close this search box.

O cunoscută cântăreață din România a sfârșit tragic în această dimineață

Avea 49 de ani și o carieră de invidiat. Cântăreții din țară sunt bulversați de vestea pe care au primit-o în această dimineață! Este vorba despre moartea tragică a Marinei Scupra, la 49 de ani.

Cântăreaţa Marina Scupra, 49 de ani, a murit, artista fiind diagnosticată în luna aprilie cu un cancer care a avut o evoluţie galopantă. Surse apropiate familiei au declarat pentru Mediafax că în luna aprilie medicii au descoperit că artista are tumoră stomacală. Marina Scupra a murit, astăzi, în jurul orei 11.30.

Vestea că Marina Scupra nu mai este a împietrit sufletul artiştilor. Cântăreaţa Mirabela Dauer a scris un mesaj emoţionant pe Facebook: „Draga mea, Marina… Te-ai stins prea devreme. Să-ţi găseşti liniştea acolo unde ai plecat, să-i bucuri pe îngeri cu vocea ta minunată. Mi-ai împietrit sufletul de durere, dar probabil că Dumnezeu are nevoie de cei buni lângă el… Odihneşte-te în pace, OM FRUMOS! Rămas bun, prieten drag!”.

Soţul artistei a făcut apel la discreţie. „O boală nemiloasă cu o evoluţie rapidă a doborât-o fără să ne dea răgazul de a ne dezmetici. Fac un apel la bun simţ şi discreţie din partea tuturor. Marina a trăit discret toată viaţa”, a spus Claudiu Piţigoi, într-un mesaj public trimis presei.

Artista care câştiga premiu după premiu la festivalurile de muzică uşoară, în urmă cu câţiva ani, era internată internată la spitalul Elias din Capitală.

Surse apropiate familiei au declarat că în luna aprilie medicii au descoperit că are tumoră stomacală, Marina Scupra fiind internată anterior la spitalele Floreasca şi Filantropia. Decesul a survenit astăzi, în jurul orei 11.30.

„Medicii au făcut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (…) A fost tumoarea mult prea mare când au găsit-o, a cuprins mai multe organe”, a declarat, pentru Libertatea, un apropiat al familiei artistei.

Marina Scupra şi-a făcut debutul în muzică la Mamaia, în 1983, pe când avea doar 15 ani. Cântăreaţa a fost căsătorită cu compozitorul Dan Dimitriu căruia i-a dărut doi copii, Antonia şi Dragoş. După despărţirea de acesta, artista şi-a regăsit fericirea lângă voleibalistul Claudiu Piţigoi. Acela a fost însă şi momentul în care Marina a decis să îşi rărească apariţiile artistice pentru a se dedica familiei.

Marina Scupra avea 49 de ani şi era profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri