Caută
Close this search box.

O orădeancă a fost amendată în urma unei fotografii de pe Facebook

O femeie din Oradea a fost amendată după ce o altă persoană a fotografiat-o în timp ce arunca saci cu gunoi la marginea orașului. Fotografiile au fost postate pe Facebook iar polițiștii locali au văzut imaginile, s-au autosesizat, au descoperit-o pe femeie și au amendat-o.

Femeia aruncase saci cu moloz şi resturi menajere, pe o stradă de la periferia oraşului.

Un orădean a observat sacii abandonați acolo, i-a fotografiat şi a postat pozele pe un grup de Facebook. După ce poliţiştii locali au descoperit-o pe femeie, aceștia au amendat-o cu 2000 de lei.

Monica Ambro – purtător de cuvânt Poliţia Locală Oradea a declarat: „O simplă depozitare legală la groapa de gunoi presupune o taxă pentru tona de moloz de 15 lei.”

Administratorul grupului de Facebook „Oradea suntem noi”, pe care au apărut fotografiile cu deşeurile aruncate la întâmplare, spune că autorităţile urmăresc postările utilizatorilor, informează Digi24.

Bogdan Bealcovschi – administratorul grupului „Oradea suntem noi”a precizat: „Oamenii care postează aici postează nemulţumirile. Autorităţile urmăresc ceea ce se întâmplă şi încearcă să ia măsuri.”

Localnică: „Să posteze? Foarte bine! Foarte bine şi dacă îi prinde, să îi şi amendeze calumea.”

Localnică: „Poliţia nu poate să fie tot timpul peste tot şi aşa, măcar, cine vede sesizează, poliţia merge.”

Pe lângă amenda primită, femeia a fost obligată să cureţe zona unde a aruncat deşeurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri