Caută
Close this search box.

O televiziune din Rusia propune un ”bilet dus” în alte țări pentru ”sodomiți”

O televiziune religioasă din Rusia a lansat o „ofertă” pentru homosexualii care vor să plece din țară. Un jurnalist a anunțat că aceștia vor primi un bilet dus, scrie BBC, preluat de Digi24.ro.

Într-un video publicat pe pagina de socializare, televiziunea Tsargrad TV a făcut un apel pentru homosexualii din Rusia ca să se întreacă pentru un bilet doar dus în afara țării. Acest post de televiziune este cunoscut pentru injuriile regulate la adresa minorității LGBT, notează sursa citată.

„Recent, California – cel mai liberal stat din SUA – a propus vize pentru perverșii din Rusia”, a susținut jurnalistul Andrei Afanasyev.

„Echipa noastră susține această inițiativă. În plus, suntem gata să plătim pentru un bilet dus oricui dorește să emigreze și oferim o adeverință care dovedește că sunt sodomiți sau au alte forme de perversiune. Chiar dorim să vă mutați în California, unde vă puteți deda liberi păcatelor voastre”, a adăugat el.

Televiziunea a precizat că oferta este cât se poate de serioasă și că „vrem să facem un bine”.

BBC mai relatează că acest certificat nu are cum să fie obținut, întrucât orientarea sexuală nu este considerată o boală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri