Caută
Close this search box.

Protest în Piaţa Victoriei şi marş pentru apărarea DNA şi justiţie independentă

Românii s-au strâns, duminică seară, în jurul orei 19.00, în Piaţa Victoriei din Capitală şi ar urma să plece în marş până la sediul DNA.

Manifestaţia a fost convocată pe Facebook, pentru a „susţine DNA, independenţa justiţiei şi pentru a arăta mafioţilor că nu pot trece peste bariera rezistenţei oamenilor cinstiţi”.

Protestatarii ar urma să plece în marş pe traseul Piaţa Romană – Universitate – Piața Unirii – Ministerul Justiţiei, cu punct final DNA.

Manifestaţia a fost convocată pe Facebook.

„Penalii din politică au declanşat atacul final pentru blocarea DNA. Primul subiect major pus pe agenda publică de noul guvern vizează vechea preocupare a infractorilor şi inculpaţilor din politică: Decapitarea DNA. Atacul a fost declanşat luni de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, sub pretextul unui nou control la DNA.

A fost amplificat la televiziunile şi în ziarele cu patroni condamnaţi sau inculpaţi care au interese comune cu polticienii corupţi, unde s-a declanşat o campanie de denigrare a conducerii DNA.

Aceste demers este împotriva interesului public de continuare a operaţiunilor care combat corupţia şi afectează grav principiul independenţei Justiţiei”, spun organizatorii, susţinând că nu vor accepta blocarea DNA.

Organizatorii protestului mai spun că are loc „un nou asalt asupra DNA, într-un context mai grav decât până acum, pentru că politicienii penali au depăşit bariere importante”.

„Ieşim iar în stradă pentru a suţine independenţa Justiţiei, pentru a susţine DNA şi pentru a arăta mafioţilor că nu pot trece peste bariera rezistenţei oamenilor cinstiţi”, au mai transmis organizatorii protestului, potrivit News.ro.

FOTO: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri