Caută
Close this search box.

Scandal în showbiz-ul internațional: R.Kelly, acuzat de sclavie

Cunoscutul interpret american de R&B, R. Kelly, este acuzat că ține captive șase femei, cântărețe debutante, cărora le controlează cu strictețe toate aspectele vieții.

Acuzațiile vin din partea site-ului Buzzfeed, artistul declarându-se „alarmat și deranjat” de aceste acuzații formulate împotriva lui, a declarat avocata sa, Linda Mensch.

Artistul a negat, luni, acuzația de practicare a sclaviei, potrivit AFP.

„R. Kelly dezminte cu fermitate aceste acuzații și va lupta asiduu și într-un mod energic pentru a-i da în judecată pe acești acuzatori și pentru a-și spăla numele”, a afirmat avocata solistului într-un comunicat.

Buzzfeed News a afirmat luni că șase femei tinere, muziciene debutante, trăiesc într-o casă din apropiere de Atlanta și într-un apartament din Chicago sub o dominație totală a lui R. Kelly, care decide ceea ce ele mănâncă, hainele pe care le poartă și ar întreține relații sexuale cu ele. Potrivit site-ului, cântărețul le-ar ține captive pe cele șase tinere, ca lider al unei secte.

O fostă asistentă a cântărețului a declarat pentru Buzzfeed Cheryl Mack că R.Kelly este „un maestru al controlului mintal”. Aceasta ar fi declarat că artistul le obligă pe cele șase tinere să rămână în picioare, cu fața la perete, atunci când alți bărbați se află în aceeași cameră.

Părinții uneia dintre fete au organizat o conferință de presă, luni, în fața casei din Atlanta a cântărețului, și au afirmat că fiica lor, în vârstă de 22 de ani, a rupt orice formă de contact cu ei. „Fiica mea a suferit o gravă spălare a creierului”, a declarat mama tinerei, Jonjelyn Savage. „Vrem doar ca el să o elibereze și să o lase să își continue viața”, a adăugat ea.

Tânăra în cauză, Jocelyn Savage, a dezmințit însă că ar fi supusă vreunei forme de constrângere. „Vreau doar să vă spun că am o viață foarte fericită și că nu am suferit nicio spălare a creierului sau ceva de acest fel”, a spus ea într-un interviu video acordat site-ului TMZ, refuzând să răspundă unor întrebări mai detaliate despre situația în care se află.

Potrivit siBuzzfeed, poliția a anchetat aceste acuzații, dar nu a luat nicio măsură împotriva cântărețului, considerând că este vorba despre relații liber consimțite între persoane adulte.

Cântărețul, în vârstă de 50 de ani, devenit celebru datorită cântecului „I Believe I Can Fly”, s-a mai aflat în centrul unui scandal în 2008 când cotidianul Chicago Sun-Times l-a acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră. Atunci, artistul a fost achitat de justiția americană.

sursa: digi24.ro

Foto: pitchfork.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri