Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din funcţie pe preşedintele ANAF, Bogdan Stan.

În locul lui Bogdan Stan a fost numită, potrivit Digi24 şi News.ro, Mirela Călugăreanu, director executiv Colectare la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti.

Stan a devenit şeful ANAF pe 13 ianuarie 2017, când l-a înlocuit pe Dragoş Doroş.

Doroş este cel care a a adus-o pe Călugăreanu, anul trecut, de la Direcția Regională a Finanțelor Publice București la Direcția Generală de Mari Contribuabili a ANAF. Direcţia era condusă la acea vreme de actualul ministru de Finanţe, Ionuț Mișa.

Conform celei mai recente declaraţii de avere din iunie 2017, Mirela Călugăreanu are împreună cu soţul său trei terenuri intravilane – două în Bucureşti şi unul în Giurgiu. Tot în Giurgiu, ea deține o cotă parte dintr-un teren de 40.400 de metri pătraţi moştenit în 2015. Cele două terenuri din Bucureşti sunt cumpărate în 2004 şi 2006, iar cel din Giurgiu este achiziţionat în 1996.

S-a vorbit mult în ultima vreme despre tensionarea relaţiei dintre Liviu Dragnea şi Mihai Tudose din cauza şefului ANAF. Hotnews preciza că Bogdan Stan este „un funcţionar ce a avut în trecut legături cu firma TelDrum, apropiată de Liviu Dragnea”.

FOTO: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =