Caută
Close this search box.

DRAMĂ CUMPLITĂ! Celebră prezentatoare TV! ”Are CANCER”! FOTO

Prezentatoarea știrilor de la Prima TV Magda Vasiliu trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce în urmă cu trei luni ful său, Vlad, a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

„20 de ani în care am cotizat zdravăn la sistemul de asigurări de sănătate. În 20 de ani de muncă am avut 5 zile concediu de odihnă,pentru că am avut piciorul rupt. În rest, analize făcute la particular, plătite, şi o singură naştere. Atât. Azi mă văd în situaţia incredibilă de a găsi o soluţie pentru a beneficia de concediu medical pentru îngrijirea copilului.

Vlad, băieţelul meu, a fost diagnosticat cu cancer acum trei luni. De atunci sunt cu el la tratament în Italia, o ţară care l-a primit instant. Internarea de urgenţă a copilului meu nu a fost condiţionată de niciun act!! Vlad a fost internat, diagnosticat şi a început chimioterapia fără să am iniţial niciun document. Abia apoi m-au întrebat de cardul european. Le-am spus că nu-l am, dar îl voi avea şi i-am rugat să nu oprească investigaţiile. Funcţionarul de la ghişeu mi-a răspuns simplu: «Doamnă, copilul e tratat oricum.

Nu condiţionăm tratamentul de chestiuni birocratice! Staţi liniştită!» Şi am stat liniştită, gândindu-mă că şi în ţara mea există soluţii decente pentru astfel de situaţii în care nu doresc nimănui să se afle…Dar a venit momentul în care am solicitat un concediu medical pentru că nu am altfel cum să-mi însoţesc copilul la analize, nu mă pot interna cu el din trei în trei săptămâni, nu-l pot îngriji după chimio, când suferinţa lui este cumplită…Medicul meu de familie, căruia nu i-am cerut niciodată nici măcar o adeverinţă, a ridicat din umeri – legea noastră zice că trebuie să vin personal la cabinet. Deci, nu mă poate ajuta”, spune Magda Vasiliu, pe contul său de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri