Caută
Close this search box.

Super-Halep trece de Azarenka și este în ”sferturi” la Wimbledon, marți, cu Konta

După victoria răsunătoare a Muguruzei asupra numărului 1 mondial WTA, Angelique Kerber, a venit al doilea cap de afiș al optimilor, Simona Halep – Victoria Azarenka, fostă nr. 1 mondial.

Și a fost o victorie superbă a campionei noastre, care merge în sferturi de finală, între primele 8 jucătoare ale acestui adevărat campionat mondial pe iarbă :

Simona Halep – Victoria Azarenka 7-6 (3), 6-2

Setul doi a fost un tur de forță pentru Simona, care a condus cu 5-0 și a trecut cu tancul, literalmente, peste o jucătoare foarte valoroasă, Azarenka (fostă rivală ”pe viață și pe moarte” a Serenei Williams), deloc resemnată și foarte aprigă în dorința ei de succes și de revenire la vârf, după ce a întrerupt până în decembrie 2016 pentru nașterea primului său copil.

Simona mai are nevoie de numai o victorie la Wimbledon, pentru a deveni , în premieră absolută, jucătoarea nr.1 a Lumii, în clasamentul mondial oficial WTA. Halep va juca marți, de la ora 17, cu favorita gazdelor, britanica Johanna Konta, 26 de ani (loc 7 mondial WTA), aflată într-o foarte bună formă sportivă.

Demn de notat este că Simona Halep a ajuns în faza sferturilor de finală fără a pierde niciun set.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri