Caută
Close this search box.

Surpriză uriașă în Liga I: Dinamo, umilită pe Arena Națională de FC Botoșani

Surpriză uriașă în etapa a doua Ligii I de fotbal. FC Dinamo, una din favoritele în lupta pentru titlul național, a fost învinsă, mai bine spus umilită, chiar la București (0-1), de FC Botoșani (antrenor, Costel Enache), una din formațiile considerate ”mici” ale campionatului și care în sezonul trecut a luptat pentru evitarea retrogradării. Așadar, a fost :

Dinamo – FC Botoșani 0-1 (0-0), prin golul marcat în minutul 69 de atacantul Cătălin Golofca, 27 de ani, care mai ratase anterior o bună ocazie de gol. Mai apoi, timp de mai bine de 20 de minute, Dinamo (antrenor, Cosmin Contra) nu a reușit aproape nimic la poarta lui Cobrea, cu excepția unui semi-luft al lui Nemec din 6 metri. Partida s-a disputat pe Arena Națională din București, care a arătat ca după apocalipsă, cu doar vreo câteva sute de spectatori în tribune, ca la meciurile sătești.

În celelalte meciuri ale rundei am consemnat rezultatele:

CSM Poli Iași – Gaz Metan Mediaș 0-0, ambele formații rămânând singurele fără gol marcat în câte două meciuri. Ieșenii, care în sezonul trecut se luptau pentru a prinde un loc de cupă europeană, au acumulat după primele două etape doar un punct.

Sepsi Sf. Gheorghe – Juventus București 2-1 (0-0), partidă disputată la Brașov, cu un final încins și două goluri înscrise în prelungiri.

Poli Timișoara – FCSB 0-1 (0-0), fostii steliști fiind salvați de ex-dinamovistul Gnohere.

CSU Craiova – Concordia Chiajna 1-1 (1-1). Joc foarte slab al craiovenilor, la Tr. Severin, înaintea partidei cu AC Milan din Europa League. De partea cealaltă, antrenorul Vasile Miriuță a obținut un punct nesperat la debutul pe banca Concordiei, după demisia lui Dan Alexa.

CFR Cluj – Viitorul Constanța 2-0 (1-0), primul derby al campionatului, încheiat sub Gruia cu o victorie clară a echipei antrenate de Dan Petrescu, în fața unei campioane departe de prestația arătată în sezonul trecut și pe care o așteaptă o dublă foarte dificilă cu APOEL Nicosia în turul III preliminar al Champions League.

În ultimul meci al etapei: FC Voluntari – Astra Giurgiu 3-1(1-1), iar pe primul loc, după două ”runde”, se află FCSB, singura echipă cu punctaj maxim, 6.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri