Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Bucureşti, care conducea un autoturism între Caransebeş şi Orşova, a pătruns pe contrasens şi a fost izbit în plin de un TIR, decedând pe loc. Traficul în zona accidentului se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat că un grav accident de circulaţie a avut loc luni pe DN 6, între Caransebeş (judeţul Caraş- Severin) şi Orşova (Mehedinţi), la ieşire din localitatea Topleţ.

”Un conducător auto de 59 de ani din Bucureşti, care se afla la volanul unui autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus de un cetăţean bulgar. În urma accidentului, şoferul de 59 de ani a decedat”, a declarat Cecilia Dăneţ, citată de News.ro

În urma accidentului rutier sensul de deplasare dinspre Caransebeş spre Orşova este blocat în zona accidentului, circulându-se alternativ, pe o bandă de mers. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest accident.

Foto: News.ro

59 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =