Caută
Close this search box.

Un oraș din Europa interzice folosirea selfie stick-urilor

Plănuiești o vacanță în Europa și vrei să te întorci de acolo cu o mulțime de poze făcute cu selfie stick-ul? Gândește-te de două ori înainte să faci asta, dacă ai ales ca destinație pentru vacanța ta orașul Milano.

Selfie stick-urile, recipientele din sticlă şi tonetele cu mâncare au fost interzise de autorităţile milaneze. Aceste noi reguli au intrat în vigoare pe 14 iulie cu scopul de a reduce gunoiul de pe străzi și comportamentul antisocial, informează The Independent.

Regulile care se adresează atât turiștilor, cât și localnicilor, interzic folosirea recipientelor din sticlă și a selfie stick-urilor în zona cuprinsă între Piazza XXIV Maggio, Gorizia Avenue, Via Codara, Piaţa Contara şi Gabriele D’Annunzio Avenue. De asemenea, au fost interzise şi petardele şi artificiile, dar și tonetele cu mâncare.

Deşi noile măsuri sunt valabile până la data de 13 august, autorităţile nu exclud posibilitatea de extindere a acestora. „Măsurile vor fi valabile atât timp cât va fi nevoie”, a precizat Carmela Rozza, consilier pe probleme de securitate din Milano.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri