Caută
Close this search box.

Vedetă Pro TV, declaraţii incredibile despre Securitatea lui Ceauşescu. Tatăl său a fost securist

O vedetă PRO TV a făcut declarații incredibile despre fosta Securitate. „Românii dormeau liniştiţi”, spune unul dintre cei mai populari prezentatori TV.

Unul dintre veteranii Pro TV, Mihai Dedu, a declarat într-un interviu pentru Adevărul că Securitatea și-a făcut datoria de a apăra țara de spolierile externe, care ar fi susținut economic multe țări occidentale.

Printre personajele care ar fi contribuit la acest lucru și care a fost membru al Securității a fost și tatăl său.

”Tatăl meu a lucrat într-un sistem care la un moment dat l-a pus la colţ. Un sistem de siguranţă, pe care nu toţi l-au perceput aşa, dar românii dormeau liniştiţi datorită lui. Ar fi un aparat numit la vremea respectivă Securitate, dar Securitate Naţională, un contraspionaj care trebuia dejucat de Serviciile Secrete Române. Aparatul ăsta a fost unul dintre cele mai bune din istoria ţării pe vremea aceea. În această ţărişoară care a fost stoarsă de mulţi, acest aparat al Securităţii şi-a făcut datoria de fiecare dată. Mama a lucrat tot felul de chestii prin Ministerul Chimiei”, spune Dedu în interviu, citat de evz.ro.

Un răspuns

  1. Urata manipulare! Desigur ca contraspionajul si-a facut datoria, chiar si alti membri ai securitatii au fost ok, insa a spune ca securitatea ca si institutie i-a facut pe romani sa „doarma linistiti” este o magarie cat toate zilele, aceasta securitate -de fapt- ii tinea adormiti, la modul fortat- pe romani…Individul este ca si malai mare din Sibiu, vrea sa exonereze-in bloc- actiunile criminale si inumane ale institutiei, pentru a salva imaginea parintilor, socrilor, etc… Iar vrajeala cu „strainii” este la fel de ieftina, orice strain are dreptul sa adune un mar copt, daca pomul este plantal la drum si fara caini de paza, adica tot ROMANII din varf au VANDUT si VAND Romania, printre ei sunt si fosti securisti din aripa retrograda a institutiei, iar acest individ ii apara…Postul respectiv ar trebui sa-l concedieze imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri