Caută
Close this search box.

EXCLUSIV! Am aflat unde a plecat din România Elena Udrea!

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a părăsit în urmă cu ceva timp România.

Conform unor surse apropiate, Elenei Udrea aceasta se află într-o vacanță într-un resort de lux din Turcia.

Udrea va reveni în țară de ”Schimbarea la față a Mântuitorului Hristos”, pe 6 august. Fostul deputat PMP nu s-a dus în vacanță fără aprobarea judecătorilor, care i-au dat undă verde să plece din țară, aceasta aflându-se încă sub control judiciar. Udrea este însoțită în concediu de logodnicul său, Alexandru.

Pe data de 18 iulie, Udrea a cerut judecătorilor ÎCCJ o învoire pentru a pleca în străinatate. „Toată lumea poate să plece. Toți cei care au făcut vreodată vreo campanie sau au candidat vreodată pot pleca oriunde vor ei în lumea asta, n-au nicio problemă, iar eu de 2 ani și jumătate nu pot să ies din țară și nu înțeleg ce s-ar întâmpla dacă aș putea să ies și eu din țară. Motivele sunt personale pentru care am cerut să plec și așa cum de 15 ani nu v-am povestit viața mea personală, evident că nu o să vi le spun nici acum”, declara Elena Udrea.

 

Un răspuns

  1. o sansa buna pentru ea sa scape de ‘prigoana” justitiei din Romania, se trece la Islamism si -sigur- Erdogan ii va oferi azil religios, mai ales daca ea a scris deja (chiar daca la sertar) cateva ode sultanului iubit, si a dat cu iataganul in dusmanii sai, precum activista turcoaica, arestata in Romania…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri