Caută
Close this search box.

Simona Halep câștigă primul meci la Washington în stil de mare campioană

Principala favorită de la Washington, Simona Halep (nr.2 WTA), a trecut en-fanfare de americanca Sloane Stephens, nimeni alta decât câștigătoarea aceluiași turneului în 2015 și fostă numărul 11 mondial WTA în 2013:

Simona Halep – Sloane Stephens 7-6 (3), 6-0.

Simona a făcut numeroase game-uri albe pe serviciu și contra serviciului, neavând ceva probleme decât în primul set, câștigat la tie-break în fața unei Stephens care s-a apropiat pe alocuri de valoarea ei din anii trecuți. Nu a jucat deloc rău Sloane în acest prim set, însă Simona, chiar cu unele mici neatenții – pe alocuri – la primul serviciu, a arătat așa cum trrebuie să arate o adevărată campioană. Ca dovadă setul al doilea.

Practic, setul doi a curs  cu viteză ameţitoare pentru Sloane Stephens, dar în direcţie greşită: românca ia la avantaj al doilea break, apoi al treilea … și totul este limpede.

În optimile de finală, Simona – care a anunțat recent că juca tenis până la 33 de ani, adică încă 8 ani – pleacă din nou ca favorită, de data aceasta împotriva Marianei Duque-Marino, din Columbia (115 WTA), care în primul tur a trecut surprinzător de o jucătoare mai bine cotată, anericanca Shelby Rogers (60 WTA), cu 6-4, 6-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri