Caută
Close this search box.

Viitorul, compromis în prelungirile de la Nicosia: 0-4 cu Apoel

Din păcate, Viitorul lui Hagi a încheiat periplul în Champions League după primele două meciuri. Dobrogenii au pierdut cu 0-3, după prelungiri, returul cu APOEL Nicosia, după ce câștigaseră în tur, la Ovidiu, cu 1-0.

Carlao a deschis scorul cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă. Firesc, meciul a intrat în prelungiri după ce scorul general a devenit egal egal, 1-1, la capătul celor 90 de minute regulamentare.

Cele două reprize de prelungiri s-au disputat într-o singură direcție, mai exact au aparținut în totalitate gazdelor. Merkis i-a adus pe cei de la APOEL în avantaj, în minutul 93, cu un şut din interiorul careului, la capătul unei faze în care apărătorii Viitorului s-au bâlbâit în cascadă. A urmat prăbușirea pisihică și fizică a campionilor noștri, un lucru pe care Hagi l-a presimțit încă după meciul pierdut la Cluj, în campionat.

De Camargo a înscris pentru 3-0 cu o lovitură de cap trimisă dintre doi apărători fără reacție ai Viitorului.

În minutul 105, Efrem a majorat avantajul ciprioţilor la 4-0 cu un şut din careu, după ce Rîmniceanu a respins iniţial o minge trimisă de De Camargo. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri