Caută
Close this search box.

Culmea ironiei: cei de la Sporting sunt foarte fericiți că întâlnesc FCSB

După ce ne-am bucurat cu toții că FCSB va juca cu Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor, ei bine – culmea ironiei – aceeași reacție vine și din capitala Portugaliei, prin vocea directorului sportiv de la Sporting, Andre Geraldes.

Acesta spune că +”leii din Lisabona” au avut mare noroc la tragerea la sorți de la Nyon, din moment ce vor juca ”doar” cu FCSB, evitând astfel forțe de prim rang cum ar fi FC Liverpool, Napoli sau FC Sevilla, multiple câștigătoare sau finaliste de cupe europene.

Probabil din cutoazie, Geraldes a mai adăugat, totuși, că FCSB ar fi ”o echipa mare, care trebuie respectată și în fața căreia trebuie făcut totul pentru calificarea în grupe.”

Geraldes se mai bucură – și aici ar fi de discutat – pentru că Sporting dispută manșa întâi pe teren propriu, considerând asta un avantaj. „Ne bucură că vom juca primul meci acasă, în fața suporterilor”, a conchis acesta.

După eliminarea rușinoasă a lui Dinamo, dar și după ratările celor de la Viitorul, CSU Craiova și Astra Giurgiu, imaginea fotbalului din Carpați s-a deteriorat considerabil în Europa, ca dovadă că adversarii noștri au ajuns să se bucure nespus când sorții le trimit echipe din România, indiferent cum se numesc acestea.

În ce ne privește, sperăm și credem că FCSB și Viitorul pot trece de Sporting și Salzburg, însă doar cu condiția de a juca așa cum au făcut-o cu Viktoria la Plzen (FCSB) sau cu Apoel la Ovidiu (Viitorul). Atenție mare, așadar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri