Caută
Close this search box.

Înainte de a pleca în concediu, Andra a lansat piesa „Mi-ai luat mințile”, feat. Pacha Man

Andra dă coloana sonora a verii cu single-ul “Mi-ai luat mințile”. Cântăreața, la 17 ani de la lansarea primului său single, surprinde cu o piesă pe care e imposibil să nu dansezi!

“Mi-ai luat mințile este una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste. Este un mod de a spune ca nu mai poti face nimic pentru a-ti potoli pofta de viata pe care ti-o da o persoana anume. Cred ca toti traim aceasta fericire, mai ales vara, cand responsabilitatile parca se suspenda si totul pare posibil!”, a declarat Andra.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceaușu și a fost filmat timp de două zile pe litoralul romînesc. Pentru a surprinde răsăritul și plaja cât mai pustie, Andra și echipa ei s-au trezit la 3 dimineața. După ce artista a dansat pe malul mării, a pus în scenă o petrecere la piscină, împreună cu o trupă de dansatori. De asemenea, Andra a filmat pe superba plajă de la Tuzla, încă nedescoperită de mulți turiști, fermecătoare prin sălbăticia peisajului.

În imaginile din videoclip apare și Elena Ghenoiu, dansatoarea din România care a avut o evoluție fulminantă în SUA în ultima perioadă. Ea apare ăn rolul unei tinere îndrăgostite și gata să facă orice pentru și împreună cu persoana iubită. Ghenoiu a colaborat cu multi artiști de renume din industria muzicală internaționala, precum David Guetta, Pitbull sau Avicii.

O coproductie Andra Records / MediaPro Music, single-ul “Mi-ai luat mințile” este compus de către Marius Moga, Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Marius Mirica și Pacha Man.

În această vară, Andra împlinește 17 de ani de când a lansat primul single. În aceasta perioadă, a lansat 13 albume și a cîștigat Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice. De asemenea, deține numeroase premii pentru vocea și performanțele ei, printre care “Cea mai bună solistă”, “Cea mai bună voce feminină”, “Cel mai iubit artist”, dar și multe altele. Andra are sute de milioane de vizualizări pentru clipurile lansate pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri