Caută
Close this search box.

În Parcul Orășelul Copiilor va fi inaugurată cea mai mare tiroliană din București

Cea mai mare tiroliană din București va fi inaugurată sâmbătă, în Parcul „Orășelul Copiilor”, având o lungime de peste 300 de metri, a informat Primăria Sectorului 4, prin intermediul unui comunicat.

„Cea mai mare tiroliană din București este amplasată în Parcul ‘Orășelul Copiilor’ și are o lungime de peste 300 de metri. Construcție unicat în România, tiroliana are două posturi de plecare simultan. Plecarea se face de la o înălțime de 12 metri, iar viteza de coborâre ajunge la aproape 80 de km pe oră. În primele două zile, accesul publicului va fi gratuit. Mai mult, buna dispoziție va fi asigurată de invitați speciali precum Dan Bittman, Dan Filoti, Mugur Bolohan și membri Grupului ‘Vouă'”, a menționat sursa citată.

Primăria Sectorului 4 informa anterior că tiroliana este destinată persoanelor cu vârste cuprinse între 14 și 65 de ani, fără probleme majore de sănătate.

„Punctele de plecare și de sosire vor avea personal calificat care va oferi suport celor interesați, iar echipamentele de protecție respectă cele mai înalte standarde europene de fabricație și folosire”, preciza administrația locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri