Caută
Close this search box.

”Comrade Detective”, serialul polițist românesc, a avut premiera mondială în SUA

La 25 de ani de la înființare și la peste 250 de filme artistice le lung metraj realizate în această perioadă, Castel Film anunță o premieră în istoria filmului!

Serialul de televiziune “Comrade Detective” produs de către compania Americana A24 (Channing Tatum) pentru platforma Amazon Prime a avut premiera mondială pe 4 august. Pentru început serialul va fi disponibil doar în SUA, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

Acest serial este unic pentru România pentru că pe lângă faptul ca acțiunea este localizată în România anilor ’80, are o distribuție exclusiv românească și este interpretat în limba română! Celebri actori americani Channing Tatum și Joseph Gordon-Levitt îi dublează pe Florin Piersic Jr și, respective, pe Corneliu Ulici. Cei doi actori români împreună cu Olivia Niță, care fac roluri memorabile în acest serial, vor lua parte zilele aceste la lansarea serialului în SUA alături de producătorii romîni Vlad Păunescu (Castel Film) și Cristi Bostănescu (Castel Film).

Din distribuție fac parte: Florin Piersic Jr – Gregor Anghel, Corneliu Ulici – Iosif Baciu, Olivia Niță – Jane, Adrian Păduraru – căpitanul Covaci, Diana Vladu – Sonia Baciu, Ion Grosu – Stan, Cristian Popa – Nikita Ionescu și special guest: Irina Margareta Nistor.

Echipa care a realizat acest serial îi are în componență pe: Rhys Thomas – regizor, Sam Goldie – director de imagine, Dan Toader – Scenograf, Oana Paunescu și Ana Cucu – Designer Costume, Liliana Toma – Casting, Dana Bușoiu – Machiaj, Adelina Handuri – Coafura, Dragoș Stanomir C.S.A. – Inginer sunet, Dialogurile în limba română – Ovidiu Niculescu

Filmarile au avut loc în perioada noiembrie – decembrie 2016 în studiourile Castel Film din Izvorani, dar și în locații din București.

Pe scurt, povestea serialului se petrece în anii ‘80, când guvernul român a creat cel mai popular şi mai longeviv serial, “Tovarașul Detective”, o producţie poliţistă care nu doar că-i distra pe cetăţeni, ci promova şi valorile comuniste şi naţionaliste.

Primul sezon al producţiei îi prezintă pe detectivi Gergor Anghel şi Iosif Baciu investigând moartea colegului lor Nikita Ionesco şi, în acelaşi timp, dezvăluind un complot subversiv de distrugere a ţării, alimentat de cel mai mare duşman: capitalismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri