Caută
Close this search box.

O mamă ingenioasă foloseşte cămăşile vechi ale soţului pentru a face rochii fetiţelor ei. Rezultatul este uimitor!

Te-ai plictist de hainele vechi şi vrei să le arunci? Ai putea să faci asta sau, ai putea urma exemplul unei mame care a venit cu o idee genială de a le refolosi. Ea transformă vechile cămăși pe care soțul ei nu le mai poartă, în costume pentru fiicele ei mici, iar rezultatele sunt la fel de creative pe cât sunt ele de adorabile.

Stephanie Miller, o profesoară de artă din Utah, și mamă a patru copii, a venit cu ideea de a refolosi hainele vechi, după ce soțul ei a adus acasă o mașină de cusut de 50 USD, de la Walmart.

„Locuiam într-un apartament cu un dormitor, cu un spaţiu foarte redus pentru a-mi ţine tablourile, vopselele au vapori nesănătoşi, şi cu un copil mic de care trebuia să am grijă, îmi lua foarte mult timp să pictez un tablou”, a spus ea.

„Am suferit de depresie postnatală, mi-a fost greu să mă adaptez noului stil de viaţă şi am simţit că îmi pierd identitatea”.

Mașina de cusut a ajutat-o să-și redescopere spiritul creativ și, după ce a învățat cum să facă animale împăiate, a început să vizioneze tutoriale pe YouTube despre cum să facă rochii. „Acum trei luni, soțul meu a aruncat o parte din haine și, deasupra grămezii era o cămașă pe care tocmai i-o oferisem cadou de Crăciun”. Am fost frustrată şi supărată pe el pentru că dorea să scap de ceva atât de nou, dar intrase la apă. Am păstrat-o alături de câteva alte cămăşi de-ale lui, în speranţa că într-o zi voi face ceva din ele. Am urmărit pe Instagram câteva materiale video de croitorie, despre cum poţi refolosi hainele pe care nu le mai porţi și m-am gândit: Aș putea încerca asta”, a spus Stephanie.

De atunci, ea a făcut diverse haine atât pentru ea însăși, cât și pentru fiicele ei, care iubesc atât de mult noile creaţii încât nici o cămașă nu mai este sigură!

“Fiica mea de 3 ani a numit rochia pe care i-am făcut-o rochiţa Elsa şi o poartă în fiecare săptămână. Iar atunci când pun la spălat fetițele mele aleg cămăşile tatălui lor şi îmi cer să le fac alte rochii”, a mai spus Stephanie.

În galeria foto de mai jos poţi urmări creaţiile ei ingenioase şi, de ce nu, te poţi chiar inspira.

 

Foto: boredpanda.com

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri