Caută
Close this search box.

Percheziții la ferma de porci, deținută de fiul lui Dragnea

UPDATE Ilie Dragne, administratorul fermei Salcia, a fost reținut de procurori. În același context, Maria Vasii, avocata famililiei Dragnea, a declarat că fiul liderului PSD nu mai are nicio legătură cu ferma de porci.

Procurorii au făcut, joi, percheziţii în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 9 milioane de euro ferma Salcia din judeţul Teleorman, deţinută de Valentin Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD. Ilie Dragne, administratorul fermei și unul dintre oamenii lui Dragnea, a fost dus la audieri.

Ferma Salcia, al cărei obiect principal de activitate este creşterea porcilor, are 240 de angajaţi. În 2015, a înregistrat un profit de 89.265 lei la o cifră de afaceri de 39,5 milioane lei, iar anul trecut a avut afaceri de 34,2 milioane lei şi un profit net de 52.255 lei.

Parchetul instanţei supreme a anunţat joi dimineaţă că poliţiştii din Capitală şi din opt judeţe fac percheziţii la 80 de adrese – locuinţe şi sedii ale unor societăţi din domeniile construcţii, facility management, prelucrare deşeuri şi creşterea porcilor – într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste nouă milioane de euro.

 

 

Un răspuns

  1. PARE A FI O LOVITURA SUB JAMBON, ADICA PORCARUL CEL MARE ESTE IN CONCEDIU, iar ei aresteaza un usier, altfel zis, „bate sunca sa priceapa stapanul’, deci ca ar vrea sa-i transmita lui liviu ca -in curand- va intra si el pe portile abatorului…mai ales ca intreaga porcarie (adica pesede) este pe cale sa o ia razna***, dupa cum guitza, viorel si sorinel, cei carora li s-a interzis accesul la troaca si tarbosala comuna a pesedeului…Ce mai, risca sa devina jumari!!!(*** precum porcii biblici, se vor arunca in mare, banuind ca liviu este undeva la mare-sau ocean, in Brazilia- si vor sa-l urmeze, nu numai in cujet, dar si in fapta!!!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri