Plecat în urmă cu o lună să străbată Dunărea de la un capăt la altul, înot, fără echipament de protecţie, bibliotecarul hunedorean Avram Iancu a ajuns joi, 10 august, în Belgrad, ultima capitală de pe traseul Dunării.

Avram Iancu a anunţat că a ajuns cu bine în Belgrad, unde a avut parte de o surpriză, o consilieră de la ambasadă înotând alături de el trei kilometri.

„În sfârşit am ajuns la Belgrad, ultima capitală dunăreană. Am trecut şi de confluenţa râului Sava cu Dunărea. Apa acestui râu este mult mai caldă decât cea a Dunării.

Am avut surpriza plăcută ca doamna Mihaela Osorio, însărcinat cu afaceri a.i. pe lângă Ambasada României la Belgrad, să mă însoţească înot 3 km. Felicitări pentru calităţile evidente de înotător.

Mulţumesc presei din Serbia care a arătat un interes deosebit pentru efortul meu. Mulţumesc tuturor colaboratorilor. La finalul unei zile epuizante din cauza valurilor ridicate de vântul din faţă, am parcurs 29 de km, făcând ultimii 2 km pe întuneric. Mai am 83 de km până la Baziaş. Trăiască România!”, este mesajul postat de Avram Iancu pe pagina sa de Facebook.

FOTO: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =