Caută
Close this search box.

Şarapova, dezvăluiri despre Serena Williams: Am auzit-o plângând în vestiar! M-a urât mereu

Maria Şarapova își va lansa cartea autobiografică, iar un capitol este dedicat relației reci pe care a avut-o de-a lungul timpului cu Serena Williams.

Rusoaica povestește o întâmplare incredibilă, în care a surprins-o pe Serena plângănd în vestiar după finala pierdută în fața Mariei, la Wimbledon, în 2004 (1-6, 4-6). Mai mult, Şarapova dezvăluie și că americanca a numit-o scorpie după acea partidă.

„După acel meci, am auzit-o plângând. Am ieșit cât de repede am putut din vestiar, dar ea și-a dat seama că am fost acolo. Lumea se întreabă mereu de ce am avut atât de multe probleme să o înving pe Serena. Scorul este 19-2 în favoarea ei. Pentru mine, răspunsul a fost în vestiar, în acea zi.

Serena m-a urât pentru că am fost acel copil slab care a bătut-o, împotriva tuturor așteptărilor, la Wimbledon. Dar cel mai mult m-a urât pentru că am auzit-o plângând. După acel turneu, am aflat că Serena i-a spus unui prieten „Nu voi mai pierde niciodată în fața acestei mici scorpii”, povestește Şarapova, conform Metro.

Williams nu a mai pierdut decât un meci împotriva rivalei ei, scorul la întâlnirile directe fiind unul greu de anticipat în 2004: 19-2 pentru Serena.

Maria Şarapova avea la acel moment, în 2004, numai 17 ani, potrivit digisport.ro.

FOTO: telegraph.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri