Caută
Close this search box.

Conspirație la Casa Albă. Ipoteză-bombă: se pregătește înlăturarea lui Donald Trump

Fostul comunicator al președintelui Trump, Anthony Scaramucci, care a fost demis luna trecută, după doar 10 zile în funcție, a dezvăluit pentru ABC, că „există elemente în Casa Albă care vor să-l dea afară pe Trump”, scrie The Independent. 

Astfel, Antony Scaramucci, susţine că există angajaţi ai administraţiei prezidenţiale americane care încearcă în mod activ să scape de Donald Trump.

Potrivit BBC, Anthony Scaramucci a avut o primă ieşire la rampă, extrem de dură, după concedierea sa de la Casa Albă. Fostul finanţist a declarat că există elemente în Casa Albă care încearcă să-l izgonească pe Donald Trump de la preşedinţia Statelor Unite.

„Ceea ce se întâmplă la Washington…este că președintele nu este un reprezentant al clasei politice instituționalizate, așa că, pentru un motiv oarecare, oamenii au luat decizia să vor să scape de el”, a spus Scaramucci.

„Cred că există elemente în Washington, inclusiv la Casa Albă, care nu sprijină agenda președintelui sau interesele lui”.

În timpul scurt cât a lucrat alături de Trump, Scaramucci a dat peste cap Casa Albă, după angajarea sa au plecat atât Sean Spicer, cât și Reince Priebus, fostul secretar de presă, respectiv șeful Administrației Prezidențiale.

Scaramucci i-a spus atunci un reporter că Priebus era „un paranoic schizofrenic”, și l-a acuzat că transmitea informații secrete jurnaliștilor. În ziua următoare, Trump a anunțat pe Twitter că îl înlocuiește pe Priebus cu John Kelly, secretarul pentru Securitate Internă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri