Caută
Close this search box.

O cu totul altă Simona Halep decât până acum pierde neverosimil semifinala cu Svitolina

Din păcate, toate elogiile – absolut meritate – care au venit către Simona Halep zilele acestea, nu au ajutat-o cu nimic în semifinala Rogers Cup cu Elina Svitolina, pe care o învinsese recent, nu mai departe de Roland Garros. A fost atunci un 3-6, 7-6, 6-0 absolut superb pentru Simona, care pornea ca favorită clară și în meciul de azi-noapte. Și totuși …

Simona Halep (2 WTA) – Elina Svitolina (5 WTA) 1-6, 1-6

Am văzut, însă, din nefericire, o cu totul altă Simona. E adevărat, Svitolina pare a fi într-o formă sportivă fără precedent și tocmai o surclasase, în sferturi, pe însăși campioana de la Wimbledon, Garbine Muguruza, dar asta nu era și nu trebuia să fie suficient pentru a trece și de Simona.

Practic, Svitolina a cam zburdat pe teren, iar Simona a părut nehotărâtă, apatică și foarte obosită. În primul set a trecut pe lângă 0-6, fiind condusă cu 5-0, așa cum a fost cazul și în al doilea. Ceva se întâmplă cu Simona. A comis multe, foarte multe erori neprovocate, nu mai puțin de 34, în 14 game-uri, ceea ce nu credem să i se mai fi întâmplat vreodată. După două meciuri de vis, în optimi și sferturi, ea s-a prăbușit brusc, a fost o cu totul altă jucătoare. Pare a fi oboseala și chiar este. Dar mai este ceva. Ceva ce nu putem ști. Semifinala a fost, de fapt, amânată 7 ore, iar constănțeanca a jucat, practic, două partide foarte tari într-o singură zi. Și, totuși, nu sunt singurele explicații ale unui meci în care am crezut, adesea, că visăm (urât), mai ales în puterea nopții, la București.(foto Libertatea)

Finala va fi Elina Svitolina (5  – Caroline Wozniacki (7 WTA, din Danemarca).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri