Caută
Close this search box.

Numire peste noapte. Soțul lui Servil Shhaideh, director la Agricultură

Akram Shhaideh, soțul vicepremierului Sevil Shhaideh, a fost numit în funcția de director de cabinet în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, scrie publicația locală InfoIalomita.ro.

Numirea s-a făcut în secret și peste noapte. Shhaideh va lucra cu Alexandru Dănuț Potor, fostul președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România. La rândul său, Akram Shhaideh a fost angajat la RAJA Constanța, cel mai mare operator public regional din România în domeniul alimentării populaţiei cu apă potabilă și al epurării apelor uzate.

Nu este prima dată când numele soțului actualului vicepremier apare în spațiul public. La începutul acestui an, când propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de premier a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis, în presă a apărut informația că șeful statului a luat această decizie din cauza faptului că Akram Shhaideh a ocupat funcții guvernamentale în regimul dictatorial sirian, iar frații lui au, de asemenea, legătură cu acest regim.

Un răspuns

  1. „Cine se a seamana se aduna”, nu? Pai Romania nu este condusa tot de teroristi? Numai ca sunt unii de cea mai joasa spetza . care terorizeaza propria populatie, pentru a putea sa o exploateze si manipuleze dupa si pentru interesul acestor 0,2% din populatie, care conduc tara…Pentru ca cel mult 3-4sau 5 la O MiE din populatie, dispun efectiv de ceilati 995 de persoane,iar aceasta si pentru ca foarte multi „oameni” ai legii fac parte din acest grup de max 0,5%, adica sunt strambi in suflet si gandire si stiu cea ce spune Th.Jefferson , ca ” ignoranta si libertatea nu pot exista impreuna”, tinand masele in ignoranta, banditii si criminalii care conduc tara, priveaza de multe libertati populatia, care -in multe cazuri- nici nu stie ce drepturi naturale are…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri