Caută
Close this search box.

Începe cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, cel mai efervescent festival internațional de muzică eclectică revine în Capitală, cu cea de-a patra ediție, în perioada 18-20 august.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului București prin CREART, va avea loc în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

Festivalul oferă publicului, an de an, trei zile de concerte cu artiști și trupe de top din țară și din străinatate, activități recreative, un spațiu de gastronomie internațională, un bazar urban, propunându-ți să celebreze orașul prin muzică și dans în aer liber, potrivit unui comunicat al PMB remis MagnaNews.
Cea mai așteptată ediție BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL își anunță coordonatele de distracție printr-un line-up efervescent! Pe cele două scene din Parcul Herăstrău vor urca artiști internaționali de renume, din zonele muzicale Trip Hop, Reggae, Dub, Hip Hop, Jazz și multe altele.
Alborosie, îndragitul artist italian de muzică reggae, vine în București alături de trupa The Shengen Clan, după concertele din Franța și Slovenia. Artistul mondial, cunoscut și drept Puppa Albo, va urca pe Main Stage vineri, 18 august, demonstrând încă o dată fanilor din România, printr-un concert de excepție, că nu putem vorbi despre cultura reggae fără să îi
amintim piesele care au facut istorie.

MORCHEEBA, trupa de trip hop din UK, formată din Skye Edwards si Ross Godfrey, care ne-a bucurat de-a lungul anilor cu melodii precum „Enjoy the ride”, „Otherwise”, „Big Calm”, „Gimme your love” si „Gained the world”, vine la GreenSounds sâmbătă, 19 august! Trupa a fost înființată în anul 1995 și a lansat 8 albume care s-au vândut în peste 10 milioane de copii care au răsunat în peste două decenii de turnee. Skye, solista trupei Morcheeba, are una dintre cele mai apreciate și recunoscute voci, iar chitara psihedelică a lui Ross transformă melodiile într-o experiență de neuitat.

Trupa olandeza de rock alternativ DE STAAT concertează în Parcul Herăstrău din Capitală sâmbătă, 19 august! Cu primul album lansat în anul 2009, formația a adunat un număr impresionant de premii și nominalizari, concertând pe scenele unor festivaluri de renume precum Sziget si Glastonbury. Pe lângă muzica apreciată de public, De Staat este recunoscută și pentru videoclipurile inovative ale unor piese precum „Pep Talk”, „Sweat Shop”, „Get It Together”, „Make A Call” si multe altele. Duminica, 20 august, pe Main Stage vor urca trupele JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph si THE BASEBALLS! In ultimii cinci ani, JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph au sustinut peste 150 de show-uri internationale, avand in playlist piese ce imbina genurile Soul, R&B si Jazz cu ritmuri electronice.

Excentricii de la THE BASEBALLS transformă melodii moderne celebre în piese reprezentative stilului rock’n’roll al anilor ’50 și ’60, acestea fiind mai mult decât simple cover-uri, datorită reorchestrărilor ingenioase.

Programul muzical este completat în cele trei zile de artiști români îndrăgiți din zonele Hip-Hop, Rap, Alternativ, Reggae, Jazz, Soul sau Electro: Subcarpati, Pixels, The Mono Jacks, Damian Draghici, Radu Almasan, Pinholes, Satellites, Greetings Sugar, El Negro, Tourette Roulette, Psihotrop, Breeze, Jinxy Von D’Ers, Space Needle, Gramofone, Temple Invisible, DJ Dox, DJ Hefe si DJ Teo.

Accesul la eveniment este gratuit.

Între 18 – 20 august, în Parcul Herastrau, pentru al patrulea an consecutiv, Bucureștiul sună mai bine cu GreenSounds!

Detalii pe: www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival
Facebook Event: https://goo.gl/hMdWWV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri