Caută
Close this search box.

Serena Williams, mesaj dur pentru Ilie Năstase: Nu mă otrăvesc!

Serena Williams a acordat un interviu pentru publicaţia Vogue. Printre altele, i-a transmis un nou mesaj lui Ilie Năstase. Sportiva din Statele Unite ale Americii a declarat a fost şocată când a auzit declaraţiile românului şi i-a transmis fostului număr 1 mondial să nu mai vorbească niciodată despre ea sau despre copilul ei.

„Când am auzit ce a declarat am fost şocată! ‘Omule, eşti serios?’, a fost primul lucru care mi-a venit în minte. E lipsit de respect! Nu te mai lua de mine şi nu te lua de copilul meu!

A mai fost şi discuţia legată de dopaj. Dacă nu te pot învinge, nu o să trişez. Nu mă otrăvesc! Şi în plus, sunt testată tot timpul. Cam asta e tot”, a declarat Serena Williams, citată de prosport.ro.

În luna aprilie a acestui an, Ilie Năstase a făcut unele declaraţii controversate. Năstase a lăsat de înţeles că Serena Williams ar folosi substanţe interzise şi a avut  un comentariu catalogat drept rasist despre copilul sportivei din SUA: „Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?”

Citește și Ilie Năstase, suspendat provizoriu. Nu mai are acces la nici o competiţie ITF

Şarapova, dezvăluiri despre Serena Williams: Am auzit-o plângând în vestiar! M-a urât mereu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri