Caută
Close this search box.

Viitorul continuă seria neagră și pierde acasă cu FC Salzburg, 1-3

Din păcate, campioana României, FC Viitorul, continuă seria neagră în care a intrat de câteva săptămâni și pierde pe bandă rulantă. De data aceasta s-a întâmplat în prima manșă a play-off-ului pentru grupele Europa League, chiar pe terenul din Ovidiu al echipei lui Hagi, în compania unei echipe din ”eșalonul” doi – sau chiar trei – al Europei:

FC Viitorul – FC Salzburg 1-3 (1-3).

Nu numai că la pauză era stabilit rezultatul final, dar acesta a apărut pe tabelă încă din minutul 31, când, practic, meciul și calificarea erau tranșate de golul austriscului Dabbur, care a făcut, efectiv, tot ce a vrut cu apărarea constănțeană, pentru 3-1, după ce, cu doar 3 minute mai devreme, Wolf făcuse absolut la fel ! Din păcate, cam asta s-a reținut, adică apărarea făcută praf a Viitorului, mai tot timpul meciului.

Au fost două goluri ale celor de la Salzburg în doar 3 minute , după acel 1-1 stabilit încă din minutul 7, de reușitele lui Hwang (culmea, chiar în minutul 1) pentru oaspeți și Țucudean (min.7) pentru Viitorul.

Cam atât. Poveste tristă: a 6-a partidă fără victorie a Viitorului. E greu de spus ce se întâmplă în tabăra campioanei, cea mai frumoasă și mai merituoasă echipă a sezonului trecut. E aproape imposibil de intuit, dar ceva se întâmplă, în cel mai fecricit caz ar putea fi vorba (doar) de o oboseală psihică aproape firească.

Meciul retur va avea loc joi, 24 august, la Salzburg, dar șansele de calificare ale echipei lui Hagi sunt doar matematice. (Foto ProSport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri