Caută
Close this search box.

Splendoarea oceanului în diferite ipostaze. Te vei îndrăgosti de aceste imagini

Mare, munte, ocean, vacanțe, natura în toată splendoarea ei poate să îți taie respirația într-o clipită, lăsându-te mut de uimire și adorație în fața peisajelor pe care le oferă.

Fie că le vezi live sau în fotografii, decorurile și elementele de poveste pe care Mama Natură ni le oferă ne fac să înțelegem mai bine că e important să avem grijă de ea și să ne bucurăm cu adevărat de ceea ce ne poate oferi.

Un împătimit artist al fotografiei, Matt Burges, adoră să imortalizeze momente de-a dreptul fascinante ale oceanelor.

Cu talentul ce-l definește, alături de generozitatea Naturii, artistul din Victoria, Australia, e un „vânător” al diferitelor „stări”, din fel și fel de momente ale zilei, pe care oceanul le are.

“Îmi place să surprind oceanul în diversele sale dispoziții iar ce mă atrage cel mai mult la el este momentul în care se creează acea relație între apă și lumină, dimineața, înainte de răsăritul soarelui”, a spus Matt.

„De șase ani încoace surprind diferite imagini ale oceanului și vreau să spun că, pentru mine, acesta este cel mai grozav mod de a începe ziua”, a mai spus Burges.

Ipostazele oceanului, surprinse în imaginile de mai jos, de fotograful australian Matt Burges, te vor face cu siguranță să îți dorești să fii acolo. Sau, dacă nu îți dorești neapărat asta, cel puțin vei avea parte de o delectare vizuală aparte.

De la „Ghețar”, „Lava”, „Bestia” ori „Cartofi prăjiți de ocean”, maestrul în arta fotografiei oceanice, și-a denumit creațiile de mai jos (în ordinea vizionării), în felul următor:

1- Iceberg, 2- Lava, 3- Morning Pastels, 4- Ocean Fries, 5- Ocean Vs. Earth, 6- Sun Orb, 7- Sunset Peak, 8- The Beast, 9- Wind Sock, 10- Bokeh Bubble, 11- Dawn Delight

Foto: boredpanda.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri