Caută
Close this search box.

Fardul- aliat sau dușman? Evită greșelile de machiaj care te pot îmbătrâni. VIDEO

Când vine vorba de frumusețe și un aspect cât mai tânăr, orice femeie apelează la fel și fel de formule, ritualuri proprii sau trucuri pur și simplu.

Majoritatea femeilor știu că un machiaj potrivit face minuni dar, nu foarte multe știu că în momentul în care acesta nu este aplicat corect, în funcție de evoluția tenului propriu, rezultatul poate fi unul nefast.

Este vital, pentru orice femeie care se fardează, să știe că machiajul ei trebuie să evolueze și să se adapteze la propria piele, a cărei textură se modifică odată cu vârsta.

Ceea ce ai învățat și aplicat în anii de liceu, nu te va mai ajuta 15, 20 sau 30 de ani mai târziu și s-ar putea ca acele tehnici și modalități folosite să nu mai corespundă texturii tenului tău în aplicarea fardului. Iar la final, rezultatul ar putea fi exact contrar celui dorit și, în loc să obții un aspect cât mai fresh, tineresc, tenul tău va arăta foarte îmbătrânit.

În video de mai jos, sunt prezentate cele mai frecvente greșeli de machiaj comise de femei.

Urmărește cu atenție imaginile de mai jos pentru a vedea dacă și tu faci aceste greșeli care îți dau un look îmbătrânit și începe chiar de astăzi să remediezi lucrurile.

Video Youtube:

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri