Caută
Close this search box.

Un vagon de călători, răsturnat după coliziunea cu un tir

Șase persoane au fost rănite ușor miercuri seara, în localitatea vâlceană Câineni, după ce un autotren încărcat cu grâu a intrat pe calea ferată. Tirul a fost lovit de un tren de pasageri al cărui vagon s-a răsturnat, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, Octavian Fulger.

„La fața locului s-au deplasat trei autospeciale SMURD, două ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Vâlcea și o autospecială pentru descarcerare. Șase persoane au fost rănite ușor — șoferul tirului și 5 pasageri din tren”, a precizat Octavian Fulger, arată Agerpres.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean de Poliție Vâlcea, șoferul tirului ar fi adormit la volan.

„După primele cercetări, se pare că șoferul unui tir a adormit la volan și a intrat pe contrasens, apoi a rulat pe o pășune, oprindu-se pe calea ferată, moment în care a fost lovit de un tren regio (vagon autopropulsat). Vagonul, în care se aflau 7-8 persoane, s-a răsturnat. Toate persoanele au fost scoase din vagon”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Tirul se deplasa pe direcția Sibiu – Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri