Caută
Close this search box.

Firea: Se pot achiziţiona biciclete cu voucherul de la Primărie, începând din weekend

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri, că primii 5.000 de beneficiari ai voucherelor pentru biciclete au fost notificaţi şi vor putea să achiziţoneze deja, începând cu acest weekend, biciclete de la magazinele partenere.

„Mâine semnăm acordurile cu toate magazinele din Bucureşti, care s-au înscris şi doresc să livreze biciclete oferindu-se şi acest voucher municipal. Deci, din acest weekend, bicicletele se pot achiziţiona pe baza voucherului. Din cele 30.000 de cereri primite, 5.000 au fost deja anunţate pe site-ul Primăriei. Primii 5.000 deja au fost anunţaţi şi vor primi voucherul. Pentru restul de 25.000, vă adresez rugămintea de a accepta majorarea primului proiect, pentru acordarea şi restului de cetăţeni acest voucher”, a declarat Gabriela Firea la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Consilierii Capitalei au respins, miercuri, propunerea de acordare a încă 25.000 de vouchere de 500 de lei pentru bucureştenii care vor să îşi cumpere o bicicletă, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot, în programul „Biciclişti în Bucureşti”.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, miercuri, să respingă propunerea Direcţiei de Mediu.

Mulţi dintre bucureştenii care au făcut cerere online pentru a beneficia de un voucher de la Primăria Capitalei, în vederea cumpărării unei biciclete sau trotinete, nu au primit număr de înregistrare şi au descoperit că, deşi au aplicat printre primii, că nu se află pe lista celor 5.000 de beneficiari.

Pe 24 iulie, Primăria Capitalei a dat startul înscrierilor în programul „Biciclişti în Bucureşti”, prin care se acordă un voucher în valoare de 500 de lei destinat achiziţionării de biciclete, trotinete sau dispozitive de tip Segway/Ninebot.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri