Caută
Close this search box.

Tragedie. Şase persoane, aceeaşi familie, ucise de uraganul Harvey

 

Șase dintre persoanele decedate ca urmare a inundațiilor catastrofale provocate de trecerea uraganului Harvey prin Texas sunt membri ai unei familii hispanice, între care patru minori, care și-au găsit sfârșitul în mașina care a fost înghițită de ape în timp ce încerca să plece din Houston, au informat marți mass-media locale citate de EFE.

Printre victime figurează străbunicii familiei, în vârstă de 81 și 84 de ani și patru copii în vârstă de 16, 14, 8 și 6 ani, potrivit televiziunii locale KTRK.

Minorii au fost identificați ca Devy Saldívar, Dominic Saldívar, Xavier Saldívar și Daisy Saldívar.

Autoritățile au confirmat salvarea unei persoane la Greens Bayou, la est de Houston, care a asigurat că furgoneta în care călătoreau a fost luată de ape cu cei șase membri ai familiei în interior.

„Furgoneta nu a fost localizată”, a precizat poliția din Texas.

Șoferul mașinii, unchiul minorilor, a reușit să se prindă de o creangă și să iasă din mașină, dar nu a putut să salveze și restul familiei ca urmare a forței șuvoaielor.

Houston este zona cea mai afectată de inundațiile catastrofale provocate de trecerea uraganului Harvey, soldate deja cu moartea a zece persoane și mii de sinistrați în sud-estul Texasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri