Caută
Close this search box.

Poze indecente de-ale lui Justin Biber, ajunse publice

Hackerii au publicat poze nud cu Justin Bieber după ce au spart contul de Instagram al cântăreței Selena Gomez.

Mai multe celebrități au fost supuse atacurilor cibernetice iar cel mai recent caz îl reprezintă spargerea contului de Instagram al actriței și cântăreței Selena Gomez, fostă iubită a lui Justin Biber.

Hackerii nu numai că i-au spart contul de Instagram al Selenei, care are 125 de milioane de followeri, dar au și publicat mai multe imagini indecente ale fostului ei iubit, Justin Bieber, notează Agerpres.

Pozele au fost făcute în timpul vacanței lui Justin și Selena în Bora Bora, când cei doi erau implicați într-o relație sentimentală, și care au fost publicate de ziarul New York Daily News.

„Ia uitați-vă la crevetele ăsta!”, referitor la virilitatea cântărețului, se arată în mesajul care însoțește fotografiile publicate de hackeri. Imediat ce și-a dat seama că a fost victima unui atac informatic, artista și-a dezactivat luni contul.

Dar a fost prea târziu, în câteva ore fotografiile nud ale lui Justin Bieber au devenit virale. Moment în care contul Selenei Gomez a fost reactivat.

Artista este o țintă predilectă a hackerilor datorită numărului său uriaș de followeri pe Instagram.

De fapt, Selena Gomez este artista cea mai urmărită din lume pe această rețea de socializare și prin urmare cu cea mai mare influență, notează ABC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri