Caută
Close this search box.

AC Milan învinge ușor CSU Craiova pe San Siro, cu 60000 de spectatori în tribune

După ce a învins fără probleme în România, 1-0, AC Milan a mai bifat – în joacă sau În glumă, cum vreți – o victorie pe San Siro.

AC Milan – CSU Craiova 2-0 (1-0), dar oltenii au plecat , totuși, cu capul sus de pe celebrul stadion San Siro din Milano.

Atmosfera de pe San Siro și presiunea gazdelor au făcut ca golul să cadă foarte repede în poarta lui Calancea, mai precis în mai puțin de 10 minute. Au marcat: Bonaventura (min.9) și Cutrone (min.51). Chiar dacă au evoluat onorabil, oltenii nu au putut nici măcar să viseze în Italia.

Astfel, cu scorul general de 3-0, AC Milan merge in play-off, in timp ce CSU Craiova paraseste cupele europene foarte repede, la prima participare.

Peste 60.000 de spectatori au aistat la un meci fără istorie. Dar acest număr uriaș arată cum este tratat fotbalul într-o țară care se respectă, spre deosebire de România, unde, concret, contează numai banul, pariurile, afacerile, vânzările de jucători și uneori chiar de … meciuri.

AC MILAN: Donnarumma – Conti, Zapata, Musacchio, Rodriguez – Locatelli, Bonaventura (Borini), Kessie – Suso (Calhanoglu), Cutrone (Silva), Niang.

Antrenor: Vicenzo Montella.

CSU CRAIOVA: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Ferreira – Rossi (Mateiu), Zlatinski, Bancu – Gustavo, Baluta (Roman), Mitrita (Barbut).

Antrenor: Devis Mangia.

Arbitru: Nikola Popov (Bulgaria).

 

Fosta campioană, Astra Giurgiu, a fost eliminată și ea î același tur al Europa League, fără ca echipa antrenorului Edi Iordănescu (rămas fără o întreagă ”legiune” care a plecat la FCSB) să înscrie vreun gol. Totuși, giurgiuvenii s-au prezentat onorabil.

Oleksandryia (Ucraina) – Astra Giurgiu 1-0 (1-0). Golul a fost marcat din penalty de Zaporojan, în minutul 42. În tur, la Giurgiu, a fost : Astra – Oleksandryia 0-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri