Caută
Close this search box.

Actrița Glenda Jackson, noua imagine a celebrului trenci Burberry

Casa de modă britanică Burberry a angajat-o pe veterana actriță și fost politiciană Glenda Jackson ca imagine a celebrului său trenci pentru noua colecție a firmei, informează mass-media locale citate de EFE.

Firma de lux va prezenta la 16 septembrie, în cadrul Săptămânii Modei de la Londra, viitoarea sa colecție care, potrivit lui Christopher Bailey — directorul de creație al casei Burberry — se inspiră din fotografia socială care documentează diferitele stiluri de viață britanice ale secolului XX.

Ca avanpremieră, Burberry a publicat miercuri două imagini ale reputatului fotograf Alasdair McLellan, iar într-una dintre ele poate fi văzută celebra actriță și fostă deputată laburistă în vârstă de 81 de ani, îmbrăcată cu trenciul legendar al acestei case de modă.

Într-o altă fotografie apare muzicianul și actorul Loyle Carner, care privește spre cameră îmbrăcat cu un alt model al emblematicului trenci și cu un pulover în dungi.

Christopher Bailey și-a găsit în trecut inspirația în romanul ”Orlando” al Virginiei Woolf, sau în stilul original al artistului David Hockney.

Potrivit ziarului ”The Daily Telegraph”, așa cum a făcut Burberry în ultimii ani, se prevede organizarea unei expoziții la Londra, intitulată ”Here We Are”, care va fi deschisă în perioada 18 septembrie — 1 octombrie la Old Sessions House.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri