Caută
Close this search box.

Anchetă la Spitalul de Urgență Arad

O anchetă internă are loc la spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după moartea unei paciente supraponderale, mama unui procuror DIICOT, care avea 70 de ani.

Familia acesteia susţine că analizele i-au fost făcute cu foarte mare întârziere şi că, vreme de o lună, a fost mutată dintr-o secţie în alta, informează Digi24.

Rudele femeii decedate mai acuză şi întârzierea unei tomografii computerizate, însă medicii le-ar fi explicat că au ezitat atât de mult deoarece femeia avea 160 kilograme, iar aparatul suporta doar 110.

La câteva zile, medicii și-au dat seama că aparatul suportă o greutate de până la 250 de kilograme, dar a fost prea târziu pentru femeia care a decedat în 7 iulie.

Un răspuns

  1. Si daca au descoperit mai tarziu ca „aparatul suporta si 250 kg”, ce s-ar fi intamplat, femeia respectiva ar fi pierdut in acele zile macar 120 kg., ca sa ajunga la greutatea normala a unei femei de 70 ani, chiar de 1,70 m(daca era asa inalta)… Femeia a fost omorata de propria greutate, adica a fost o sinucidere lenta, faptul ca se face scandal, este doar pentru ca un tzast-basht a ajuns si el procurer si crede ca toata lumea incepe cu el…daca-i pasa de ma-sa ar fi trebuit sa o faca sa manance ca un om si nu ar mai fi avut probleme…Oricum moartea ei se inscrie in media romaneasca, desi la 160 de kg, este ceva ca a trait 70 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri