Organizatorii Festivalului Enescu, ediţia 2017, anunţă toţi fanii evenimentului că site-ul de pe care aceştia vor să îşi achiziţioneze biletele ori să urmărească programul festivalului, a fost supus unui atac informatic.

În acest sens, biletele la concertele care mai au locuri disponibile pot fi achiziţionate de pe site-ul Eventim iar informaţiile despre Programul Festivalului pot fi găsite în continuarea materialului.

„Dragi iubitori ai Festivalului Enescu,

Ne pare extrem de rău că suntem în situația de a trebui să vă spunem că site-ul nostru, www.festivalenescu.ro, nu poate fi accesat tocmai în aceste zile premergătoare începerii ediției din acest an a Festivalului, deoarece  a fost ținta unui atac informatic. În orele care au urmat atacului, ca și în prezent, am lucrat în continuu pentru relansarea site-ului. Sperăm să reușim să o facem cât de curând, înainte de data 2 septembrie. Până atunci, programul poate fi văzut pe site-ul www.eventim.ro, de unde încă mai pot fi cumpărate bilete, la concertele la care mai sunt locuri. Urmează să îl publicăm și pe site-ul României Libere – www.romanialibera.ro – care asigură publicarea Ziarului Festivalului, precum și pe site-urile unor organizații media partenere, care vor dori să ne sprijine pentru a compensa acest atac. De asemenea, vom publica atât programul, cât și informații utile pe pagina de Facebook, pe care vă rugăm să o urmăriți îndeaproape. Ne cerem scuze pentru această situație și sperăm să trecem împreună peste ea cu bine și cât mai repede!”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor remis MagnaNews.

Programul complet al Festivalului îl găsiţi în link-ul: Complete programme of Enescu Festival 2017_EN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here