Caută
Close this search box.

Ce face plictiseala de la birou din oameni

Într-o zi obișnuită, probabil nu te-ai gândi să îți petreci 6 ore transformând un avocado într-o piesă de artă sau să acoperi o pagină întreagă din agendă cu fel și fel de mâzâlituri de-a dreptul impresionante. Dar, este extrem de uimitor cum creativitatea oamenilor este uneori stimulată tocmai de lipsa de concentrare asupra proiectelor de la birou.

Potrivit profesorului de la Universitatea Wharton, Adam Grant, amânarea ne face creierul mai inventiv, iar câțiva dintre cei mai cunoscuți gânditori (Martin Luther King Jr., Leonardo Da Vinci) erau cunoscuți pentru acest mod de a lucra și a produce Cea mai Bună lucrare tocmai pe ultima sută de metri.

Dacă stai chiar acum la biroul tău și te simți vinovat pentru că mereu amâni proiectul pe care trebuia să îl termini acum 2 ore, ia-ți o pauză și îmbrățișează din plin tot timpul liber pe care ți-l acorzi. S-ar putea să te surprinzi în niște momente creative de excepție!

Dacă ți-ai făcut propria capodoperă într-un moment de distragere maximă de la ceea ce aveai de făcut la birou, adaugă-o la lista de mai jos, alături de cele ale oamenilor creativi în plictiseala de la muncă!

  • Cercul Pringles al Inginerului Plictisit

  • Librari Plictisiți

  • Mecanic Plictisit la locul de muncă

  • Operator Safari plictisit la birou

  • Om de birou plictisit

  • Inspirația din plictiseală

Foto:boredpanda.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri