Caută
Close this search box.

Ce s-a gândit să facă un bătrânel de 94 de ani pentru a nu rămâne singur

Un bătrânel din America, în vârstă de 94 de ani, s-a gândit să construiască în curtea casei lui din Morris, Minnesota, o piscină pentru copiii vecinilor.

Când Evy Davison a decedat, răpusă de cancer, în aprilie 2016, soțul ei Keith, nu suporta singurătatea, după ce timp de 66 de ani cei doi au fost mereu împreună.

„Nu vă puteți imagina cum este. Plângi foarte mult. Nu ai cum altfel; pentru că ea nu mai este aici”, spune Davison.

Așa că, judecătorul pensionar, în vârstă de 94 de ani, s-a gândit la o soluție care să îi mai inveselească traiul zilnic și a decis să instaleze o piscină pentru copii, în curtea sa. Acum, are atât de mulți vizitatori încât casa lui nu va mai fi niciodată liniștită!

Piscina, care masoară 4,9m pe 9,8m, a fost instalată la începutul acestui an, cu ceva luni înainte ca bătrânelul să o dezvăluie copiilor din cartier, în luna iulie.

În ciuda faptului că are trei copii adulți, Davison nu are nepoți. Însă, de-acum înainte el nu se va mai simți singur deoarece, așa cum îi spunea și un vecin: „e ca și cum ai adoptat toți copiii din cartier. Aceștia sunt nepoții tăi”.

Davison nu mai simte singur și chiar se bucură de o baie liniștită în piscină, doar că…în rarele ocazii în care aceasta este liberă.

Foto: boredpanda.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri