Caută
Close this search box.

Concert anulat în Rotterdam din cauza unei amenințări teroriste

Poliția olandeză a anulat miercuri un concert la Rotterdam, iar organizatorii au precizat că motivul este o amenințare teroristă, informează Xinhua și DPA. Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat inițial doar că decizia a fost luată „din motive de securitate”, pentru a evita orice risc, după primirea unor informații despre care nu a dat alte detalii, arată și Agerpres.

Autoritățile locale au închis sala de concerte Maassilo unde formația Allah-Las din California urma să susțină un spectacol în fața a circa 1000 de spectatori. Puțini dintre aceștia apucaseră să intre.

Potrivit agenției France Presse, primarul Ahmed Aboutaleb a afirmat că informațiile privind amenințarea teroristă au provenit de la poliția spaniolă și că poliția din Rotterdam a găsit o camionetă din Spania cu butelii de gaz.

Ulterior, agenția Reuters a aflat din alte surse că șoferul autovehiculului a fost arestat și că este spaniol. Potrivit unei surse a cărei identitate nu a fost precizată de Reuters, incidentul de la Rotterdam nu are legătură cu atacurile de la Barcelona și Cambrils, de săptămâna trecută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri