Caută
Close this search box.

Dedeman a renunțat la cumpărarea birourilor AFI Park

Retailerul de materiale de construcţii şi bricolaj Dedeman şi dezvoltatorul AFI Europe au anunţat, printr-un comunicat de presă, decizia de anulare a tranzacţiei de vânzare a trei clădiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park.

”După informarea de acum câteva zile prin care Dedeman şi-a exprimat intenţia de a nu continua discuţiile pentru achiziţionarea clădirilor AFI Park 4 & 5, care nu făceau în fapt obiectul unui acord cu caracter obligatoriu, ambele părţi au hotărât să înceteze această tranzacţie şi deopotrivă să nu procedeze la finalizarea înţelegerii de transfer al clădirilor AFI Park 1-3, astfel că AFI Europe va continua să opereze toate clădirile din parcul de business ca un complex de birouri unitar”, se arată în comunicatul publicat duminică.

La începutul lunii iunie, Dedeman a anunţat că a semnat cu dezvoltatorul AFI Europe un antecontract de vânzare a celor trei clădiri de birouri din AFI Business Park, aflat chiar lângă mall-ul AFI Cotroceni. Acordul includea şi opţiunea de vânzare a celorlalte două clădiri din cadrul aceluiaşi proiect, valoarea totală a tranzacţiei fiind estimată la 164 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri